Juust, de dialectband uit Genemuiden. Blues, rock, luisterliedjes in het Gaellemunigers

A Special Night Project

lees meer

RTV Oost

lees meer

Met Juust mee naar Zunnewende!

lees meer

Juust op Spotify en iTunes!

lees meer

Overnij'verkrijgbaar op diverse locaties

lees meer

Presentatie nieuw album "Overnij" donderdag 9 oktober in de

lees meer

De studio in!

lees meer

Nieuw materiaal

lees meer

Vrienden van Sam Live!

lees meer

Eikoerei!

lees meer

Sigrid Brocante 1 Jaar!

lees meer

Een nieuwe website voor Juust

lees meer

Nieuwsberichten van Juust

De studio in!

Geplaatst op: 03-06-2014

12, 13 en 14 juni 2014 duiken we met Juust de studio in voor de opnames van de tweede cd. Na maanden van voorbereiden, schrijven en repeteren is het dan eindelijk zover. We hebben er uiteraard ontzettend veel zin in. Het album zal uit twee gedeeltes bestaan. Het eerste gedeelte bestaat uit nieuwe studio opnames. Net als de vorige keer zal dit een mix zijn van bestaande composities die naar het Gaellemunigers vertaald zijn, aangevuld met eigen werk. 
 
Het tweede gedeelte bestaat uit nummers onder de naam "Juust an huus". De afgelopen jaren hebben we veelvuldig opgetreden in huiskamers, bij de mensen thuis, zonder versterking. We hadden heel sterk de behoefte om deze unieke akoestische sfeer vast te leggen: Juust an huus, op CD! Om dit te bewerkstelligen heeft er op maandag 26 mei 2014 een klein concert plaatsgevonden in het tapijtmuseum in Genemuiden. De daar gespeelde akoestische nummers zijn opgenomen en zullen ook op het album verschijnen. Een filmpje van deze registratie is te vinden op onze site www.juustlive.nl bij "Beeld en Geluid"
 
De cd zal naar verwachting verschijnen in het najaar. Maar, zover is het nog niet, eerst de studio in. We houden je op de hoogte. Tot Juust!

Wilt u meer weten over ons of wilt u ons boeken voor een optreden, neem dan contact met ons op.